Sale!

red horse hannah maat 128 0025

€ 51,60 € 25,80
Sale!

red horse hannah maat 128 0025

€ 51,60 € 25,80

Katoen gebreide rijbroek met leren zitvlak.

- Materiaal: 92% katoen, 8% elastan

Sale!

red horse rijbroek hannah maat 152 0026

€ 51,60 € 25,80
Sale!

Katoen gebreide rijbroek met leren zitvlak.

- Materiaal: 92% katoen, 8% elastan

Kinderrijbroeken

Geweldig leuke kinderrijbroek. Elastische beensluitingen. Het design en de borduursels geven de broek een extra kleurrijke look.

Leuke kinderrijbroek met glitter bloemen. Het materiaal is jeans, de enkelsluitingen zijn roze. De kniestukken zijn van suéde.

Rijbroek nr 68

€ 35,00

Rijbroek nr 68

€ 35,00

Stoere jongensrijbroek. Kniestukken zijn voorzien van siliconen. Elastische enkelsluitingen. 

Leuke rijbroek met siliconen beenstukken voorzien van hartjes. De enkelsluitingen zijn elastisch. Aan de binnenzijde van de boord is elastiek ingebracht die door middel van een knoop versteld kan worden.

Stoere rijbroek van spijkerstof. De broek heeft een recht model en is voorzien van suéde full seat. Aan de binnenzijde van de boord is elastiek ingebracht die door middel van een knoop versteld kan worden.

Leuke rijbroek voorzien van roze of oranje stiksels op het binnenbeen. Voorzien van elastische enkelsluitingen.

Leuke rijbroek met glitter steentjes. De binnenbeen is voorzien van siliconen hoefijzertjes. De enkelsluitingen zijn elastisch. Aan de binnenzijde van de boord is elastiek ingebracht die door middel van een knoop versteld kan worden.

Leuke meidenrijbroek met hartjes. De kniestukken zijn van siliconen bitjes en hartjes. De enkelsluitingen zijn elastisch. Aan de binnenzijde van de boord is elastiek ingebracht die door middel van een knoop versteld kan worden.

Basic rijbroekje van ribstof. De kniestukken zijn gemaakt van suéde en de enkelsluitingen zijn voorzien van klitteband.

Baisc rijbroek gemaakt van ribstof. De kniestukken zijn gemaakt van suéde en de enkelsluitingen zijn voorzien van klitteband.

Basic rijbroek. 

Basic rijbroek met full seat suéde. Enkelsluitingen zijn elastisch. Aan de binnenzijde van de boord is elastiek ingebracht die door middel van een knoop versteld kan worden.

Basic rijbroek gemaakt van ribstof. Heeft een zakje met een rits aan de voorzijde. De beenstukken zijn van suéde. De enkelsluitingen zijn voorzien van klitteband.

Leuke rijbroek van Bibi & Tina. Full seat suéde. De enkelsluitingen zijn elastisch.

Leuke donker blauwe rijbroek met glitter bloemen. De kniestukken zijn voorzien van siliconen glitter bloemen. De enkelsluitingen zijn elastisch.Aan de binnenzijde van de boord is elastiek ingebracht die door middel van een knoop versteld kan worden.

Donker blauwe basic rijbroek met licht blauwe stiksels. Enkelsluitingen zijn elastisch.

Basic donker blauwe rijbroek. De enkelsluitingen zijn elastisch.